Medsana isi face un nou spital privat cu 24 mil. euro

Grupul elen Athens Medical Centre (AMC) va incepe constructia unui nou spital in Bucuresti, al doilea centru medical operat in Romania, in care va investi 24 milioane euro, ca urmare a planului sau de extindere regionala, au anuntat reprezentantii companiei.

Noua clinica va avea 150 de paturi si va oferi o gama completa de servicii medicale. Bugetul de 24 milioane euro alocat pentru dezvoltarea proiectului va fi finatat atat prin capital propriu, cat si prin imprumuturi.

AMC se asteapta sa incheie tranzactia de cumparare a terenului pentru noua clinica, in Nordul Capitalei, unde va fi construit spitalul pana la sfarsitul lunii februarie. Planurile arhitecturale ale proiectului au fost deja finalizate.

"Proiectul ce urmeaza a fi dezvoltat pe piata din Romania face parte din noul plan de afaceri al grupului, ce va fi prezentat in primavara acestui an", au declarat reprezentantii AMC.

Athens Medical Centre (AMC) este prezent de zece ani pe piata romaneasca, unde opereaza centrul medical Medsana din Bucuresti. Medsana este recunoscut ca singurul centru medical din Bucuresti acreditat pentru controlul medical al persoanelor care intentioneaza sa emigreze in Canada, Noua Zeelanda si Australia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri