Retailerul Carrefour Romania continua expanisunea retelei de hipermarketuri la nivel national prin construirea unui nou magazin la Sibiu care va fi finalizat in 2009, investitia medie pentru o unitate fiind de 20 milioane euro.

Noul hipermarket Carrefour va fi parte integranta a unui centru comercial cu o suprafata de aproximativ 80.000 metri patrati si se va afla in sudul orasului Sibiu, in European Retail Park Sibiu.

Suprafata totala a hipermarketului Carrefour din Sibiu este de 13.000 metri patrati, din care 8.000 metri patrati reprezinta suprafata de vanzare. Magazinul va dispune de 1.800 locuri de parcare.

Grupul francez de retail Carrefour opereaza in prezent 11 hipermarketuri in Romania, din care trei au fost deschise in 2007 in zona Unirii din Capitala, Iasi si Cluj.

Retailerul va continua dezvoltarea retelei si anul acesta cand a anuntat deschiderea a sase hipermarketuri noi la Suceava, Arad, Oradea, Bucuresti (Vitantis), al doilea din Iasi si unul in Pitesti, investitia medie pentru un magazin fiind de circa 20 milioane de euro.

Tot in 2008, Carrefour Romania vizeaza sa depaseasca pentru prima data cifra de afaceri de un miliard de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Carne Angus de la producatori romani, pe rafturile Carrefour