Compania Docentris, parte a grupului Scop, estimeaza pentru 2008 o cifra de afaceri de peste noua milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul precedent, cand a inregistrat venituri de circa sapte milioane de euro.

Docentris, fosta divizie de vanzari directe din cadrul companiei Scop Computers, specializata in vanzarea solutiilor de procesare si management al documentelor, a devenit o companie de sine statatoare in 2007.

La finele anului 2007 a inregistrat o crestere cu 40% a serviciilor si cu peste 70% a vanzarilor de echipamente color.

Solutiile oferite de compania Docentris acopera intregul lant al procesarii documentelor dintr-o companie, clientii beneficiind, in plus, de servicii specializate de audit si consultanta, service si suport tehnic.

Scop este una dintre principalele companii IT din Romania, care a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de aproape 100 de milioane de euro, in crestere cu peste 35% fata de anul precedent.

Grupul Scop are, din 2007, o noua structura, fiind format din trei companii distincte, si anume Scop Computers - distributie IT, Chara Software - solutii software de business (ERP si CRM) si Docentris - solutii de procesare si management al documentelor. Grupul are, in prezent, peste 200 de angajati, relatii de parteneriat cu peste 30 de producatori internationali si o retea de distributie nationala formata din circa 1200 de parteneri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
TP-Link a incheiat un parteneriat de distributie cu ABC Data