Otter investeste 2 mil. euro in doua magazine cu haine de lux

Otter Distibution va investi doua milioane euro anul acesta in deschiderea a doua magazine cu haine de lux ce vor fi situate in Baneasa Shopping City, dintre care primul monobrand M Missoni din Romania, respectiv magazinul multibrand Selections, au declarat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.

Magazinele vor fi situate in centrul comercial Baneasa Shopping City care se va deschide la sfarsitul lunii martie. Magazinul monobrand M Missoni va avea o suprafata de 130 metri patrati, investitia necesara pentru deschidere, fiind 800.000 euro. La nivel mondial distributia liniei M Missoni apartine grupului Valentino Fashion, brandul fiind reprezentat in 950 de locatii din 36 de tari. Otter Distribution este in prezent unicul detinator al francizei M Missoni in Romania.

Cel de-al doilea magazin deschis de Otter Distribution este multibrandul Selections care se va intinde pe o o suprafata de 350 metri patrati si va comercializa colectiile: See by Chloe, McQ de la Alexander McQueen, RED Valentino, Ice Iceberg si Harmont & Blaine. Costurile deschiderii acestui magazin s-au ridicat la 1,2 milioane euro.

Compania Otter Distribution a deschis primul sau magazin in 1999, ca magazin de prezentare pentru clientii de distributie, urmat de al doilea magazin Otter in centrul comercial Carrefour Militari. In prezent, reteaua numara 18 unitati ce comercializeaza incaltaminte, posete, pantofi, curele, portofele apartinand mai multor branduri precum Otter (Germania), Ara (Germania), Geox (Italia), Gabor (Germania), Clarks (Anglia), Lloyd (Germania), Shy (Italia), Manas (Italia), Alfiere (Italia), Gianmarco Lorenzo (Italia) si alte branduri cunoscute la nivel european.

Otter Distribution are peste 150 de angajati si estima pentru anul 2007 o cifra de afaceri 45 milioane de lei, in crestere cu 18,4% fata de anul anterior. Din cele 18 magazine detinute in Romania, 15 sunt sub brandul Otter, iar restul sunt Geox fiind deschise in Plaza Romania, Unirea Shopping Center si Felicia Shopping Center din Iasi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri