"Compania cauta ingineri specializati in mecanica, electronica, metalurgie, stiintele materialelor, automatizari si minerit, absolventi de universitati cu renume din Romania, disponibili de a calatori si a se stabili temporar in strainatate si cunostinte temeinice a minimum doua limbi straine", a precizat Dorian Dumitrescu, citat de NewsIn.

Potrivit aceleiasi surse, tinerii selectati vor urma o perioada de instruire de 12 luni, in Romania. Dupa absolvirea programelor de pregatire, inginerii vor fi repartizati in "pozitii-cheie" in cadrul unitatilor Grupului din Romania, inclusiv in cea de la Galati, si din intreaga lume.

„Experienta noastra in instruirea fortei locale de munca ne-a aratat ca Romania poate deveni un centru-cheie pentru recrutarea de noi talente. Angajatii reprezinta pentru noi una dintre cele mai importante valori, iar instruirea de noi generatii de ingineri este o parte esentiala a dezvoltarii noastre. Tinerii specialisti, instruiti in utilizarea tehnologiilor de ultima generatie si aplicarea celor mai bune tehnici de lucru, sunt piatra de temelie pentru dezvoltare companiei, pe termen lung", a spus directorul general al combinatului siderurgic din Galati, Augustine Kochuparampil.

Citeste si:

ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgica din lume, avand 320.000 de angajati in peste 60 de tari. ArcelorMittal este lider pe pietele globale importante, incluzand domeniile auto, constructii, electrocasnice si ambalare, avand sisteme performante de cercetare si dezvoltare precum si tehnologice, laolalta cu rezerve cuantificabile de materii prime si retele de distributie de top.

Compania este prezenta cu unitati de productie in 27 de tari din Europa, Asia, Africa si America, pe toate pietele-cheie ale industriei siderurgice, de la cele emergente pana la cele mature, si intentioneaza sa-si consolideze aceasta pozitie si pe pietele cu un potential mare de crestere cum ar fi China si India.