Avicola Crevedia va investi in acest an peste sase milioane de euro in cresterea capacitatii de productie cu peste 60%, informeaza compania.

"Bugetul anului 2008 prevede investitii de peste sase milioane euro, ceea ce va permite o crestere a capacitatii de productie cu peste 60% in acest an. Investitiile au fost centrate pe automatizarea si eficientizarea procesului tehnologic, pe implementarea regulilor de igiena si biosecurizare la nivel european si pe cresterea substantiala a calitatii produselor", se precizeaza in comunicatul companiei.

Potrivit datelor companiei, Avicola Crevedia estimeaza pentru anul 2008 o crestere a vanzarilor de carne de pasare cu aproximativ 35% fata de anul 2007.

"In 2007, veniturile obtinute din vanzarile de carne de pasare de catre Avicola Crevedia au crescut cu 45% fata de anul anterior. Aceste performante financiare sunt rezultatele unei intense campanii de investitii. In ultimul an si jumatate s-au realizat investitii pentru modernizarea companiei de 8.8 milioane euro, ceea ce a generat o crestere cu 150% a capacitatii de productie", se mai precizeaza in comunicat.

Agroli Group detine Avicola Crevedia, Avicola Tartasesti, Jackmoris (fosta Avicola Gorneni) si Golden Fingers, fiind un integrator in domeniul agricol, in special in industria carnii de pasare.

Golden Fingers este prima fabrica din Romania specializata in productia de legume congelate, in special cartofi, iar productia sa este 100% romaneasca.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Romania, deficit de 1,15 mld. euro in comertul agroalimentar