Constructorul de avioane Aerostar Bacau (ARS) a incheiat un contract multianual de export, pe cinci ani, pentru vanzarea de aeronave Festival in valoare de 5,7 milioane dolari (circa 14,1 milioane lei), a anuntat compania intr-un comunicat trimis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
Societatea nu a mentionat cumparatorul aeronavelor si nu a oferit in comunicat alte informatii in legatura cu contractul semnat.

Compania Aerostar Bacau (ARS) a mai anuntat la inceputul lunii februarie incheierea unui contract multianual de export pentru vanzarea de aeronave in valoare de 4,94 milioane dolari (circa 12,25 milioane lei).

Constructorul de avioane Aerostar Bacau (ARS) a raportat pe anul trecut un castig net de 10,15 milioane lei (2,81 milioane euro), mai mic cu 25% decat cel din 2006.

Compania are un capital social de 29,28 milioane lei, divizat in 11,71 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei, din care 71,09% se afla in proprietatea companiei Iarom SA, iar 11,21% sunt detinute de SIF Moldova, potrivit ultimei raportari.

Actiunile societatii se tranzactioneaza la a doua categorie a Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul ARS. Ultima cotatie a titlurilor Aerostar a fost de 13,20 lei, in sedinta din 16 ianuarie, pret care confera companiei o capitalizare de 154,62 milioane lei (42,09 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri