Concurenta a autorizat preluarea Bau Profil de catre Adamantium si Daniel Guzu

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Bau Profil SRL Popesti Leordeni de catre Adamantium Holding Limited din Cipru si Daniel Nicusor Guzu, care isi vor exercita controlul in comun, indirect, asupra companiei achizitionate, potrivit unui comunicat.

"Consiliul Concurentei a autorizat concentrarea economica ce urmeaza a se realiza prin dobandirea controlului in comun, indirect, asupra SC Bau Profil SRL Popesti Leordeni de catre Adamantium Holding Limited din Cipru (fosta Oresa Ventures NV) si Daniel Nicusor Guzu", se arata in comunicat.

Controlul in comun va fi dobandit prin intermediul Bau Profil Holding Ltd din Cipru (actuala Cyrene Holding Limited), un vehicul corporativ utilizat special pentru achizitionarea partilor sociale ale Bau Profil SRL.

Consiliul Concurentei considera ca aceasta operatiune nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe piata relevanta; intre partile achizitoare si societatea achizitionata nu exista suprapuneri orizontale si/sau verticale ale pietelor pe care acestea activeaza, iar partile achizitoare nu sunt concurente pe alte piete.

Adamantium Holding Limited este o societate de tip holding al carei obiect de activitate consta in detinerea de participatii la societati comerciale si investitii legate de acestea. Adamantium Holding Limited face parte din Grupul Oresa, fiind controlata de societatea mama Celox SA Luxemburg.

Piata relevanta pe care activeaza societatea achizitionata, Bau Profil SRL este piata producerii si comercializarii profilelor metalice din tabla zincata profilata la rece si a accesoriilor pentru gips carton pe intreg teritoriul Romaniei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri