Principal Company estimeaza pentru anul in curs inregistrarea unei cifre de afaceri de 40 milioane de euro, dublu fata de anul 2007.
Compania a lansat un nou brand premium de mezeluri fiert-afumate "Matache Macelaru’" si se asteapta ca vanzarile acestuia sa reprezinte circa 30-35% din cifra de afaceri a anului in curs.

„Cu noile mezeluri fiert-afumate premium Matache Macelaru’ dorim sa realizam anul acesta vanzari de aproximativ 5.000 de tone, respectiv circa 30-35% din cifra de afaceri a companiei pe 2008", a declarat directorul in cadrul Principal Company Radu Dumitrescu.

Gama Matache Macelaru’ cuprinde 30 produse.

Potrivit datelor companiei, gama este produsa in fabrica de mezeluri Principal, situata in Filipestii de Padure, judetul Prahova.

Unitatea este dotata cu spatii frigorifice, o statie de tratare a apelor reziduale cu impact pozitiv asupra mediului si doua laboratoare pentru analizele microbiologice.

Principal Company este producatorul brandurilor Principal, Salonta si Matache Macelaru’ si detine doua fabrici de mezeluri, in Filipestii de Padure, pentru mezelurile fiert-afumate, si in Salonta, pentru mezelurile crud-uscate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri