Rewe Romania, filiala romaneasca a retailerului german, a deschis un magazin Penny Market XXL in complexul Unirea Shopping Center, din Brasov, in urma unei investitii totale de 500.000 euro, potrivit datelor emise de companie.

Magazinul din Brasov este prima deschidere a unei unitati Penny Market XXL din ultimii doi ani, investitia in amenajarea spatiului (inclusiv mobilier si echipamente) depasind 500.000 euro.

Noul magazin Penny Market XXL are o suprafata de vanzare de 1.800 metri patrati, suprafata totala a magazinului, cu depozite, birouri si anexe fiind de peste 2.400 metri patrati. Magazinul va avea 100 de angajati si va comercializa circa 3.000 de produse.

Reteaua Penny Market XXL numara, cu aceasta deschidere din Brasov, sase magazine, celelalte fiind situate in Bucuresti, Braila, Buzau, Sibiu si Targoviste.

Compania Rewe Romania opereaza in prezent si 46 de magazine Penny Market, astfel numarul total de magazine operat de companie in Romania se ridica la 52.

Rewe Romania a deschis anul precedent 20 de magazine noi Penny Market, prin investitii totale de peste 43 milioane de euro. Compania a terminat anul trecut rebranding-ul celor cinci magazine XXL Megadiscount, transformandu-le in Penny Market XXL.

Reteaua de magazine de discount Penny Market, operata de Rewe Romania, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri bruta de 253,7 milioane euro, in crestere cu 39,89 % fata de anul 2006.

Pe termen lung, reprezentantii companiei vizeaza o retea de 150-200 de magazine in Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Se deschide inca un restaurant Taco Bell in Romania