Compania de moda de tip discounter Takko Fashion va inaugura joi, la Deva un nou magazin in urma unei investitii de 300.000 euro si intentioneaza sa-si dezvolte anul acesta reteaua din Romania cu alte 15 unitati, a informat compania.

Magazinul Takko din Deva a necesitat o investitie de 300.000 euro si este amplasat intr-un spatiu inchiriat in galeria comerciala Real, situat pe Calea Zarandului. Magazinul comercializeaza peste 20.000 de articole de imbracaminte.

"In acest an, strategia de extindere a companiei vizeaza deschiderea altor 15 magazine, in diferite orase ale tarii, in cadrul unor centre comerciale sau mall-uri", a declarat directorul de vanzari al Takko Fashion International Romania, Cosmin Ulmean.

Takko a deschis primul magazin din Romania in septembrie anul trecut, in Arad, in urma unei investitii de 500.000 euro. In prezent, compania detine opt magazine inclusiv cel de la Deva.

Compania Takko, cu sediul in Telgte, a fost infiintata in 1982 si este in prezent al doilea retailer de pe piata de profil din Germania, comercializand articole de moda pentru femei, barbati sau copii. Takko opereaza peste 1.200 de magazine in Europa, din care 250 magazine sunt situate in afara Germaniei, respectiv in Austria, Republica Ceha, Olanda, Ungaria, Slovacia si Elvetia. De-asemenea opereaza magazine in sistem de franciza in Slovenia, Lituania, Estonia si Letonia.

Takko estimeaza pentru anul financiar 2007/2008 o crestere cu 10% a vanzarilor si o cifra de afaceri de 800 milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Coronavirus| Cele 257 de magazine Penny își modifică programul
Setari Cookie-uri