Primul parc de retail din Suceava, Shopping City Suceava va fi inaugurat in aprilie 2008, in urma unei investitii de circa 70 milioane euro. Printre jucatorii ce vor fi prezenti in acest centru comercial se numara Carrefour, Baumax, Mobexpert si Media Galaxy.
Shopping City Suceava are o suprafata totala inchiriabila de 48.000 metri patrati si o galerie comerciala de 11.500 metri patrati. Centrul comercial va include mari jucatori de retail prezenti pe piata autohtona precum Carrefour cu o suprafata de 12.300 mp, operatorul de bricolaje Baumax cu 13.000 mp, Mobexpert cu 5.300 mp si Media Galaxy cu 5.000 mp.

"Shopping City Suceava va aduce cumparatorilor un numar de 120 de magazine, reprezentand un mix generos de produse din domeniul modei, farmacii si centre de ingrijire, servicii, restaurante si fast-food-uri precum si centre de recreere", a declarat directorul general al Cushman&Wakefield Activ Consulting, Razvan Gheorghe.

Procesul de inchiriere a fost gestionat de agentul exclusiv Cushman&Wakefield Activ Consulting, peste 85% din galeria comerciala fiind in prezent inchiriata. Suceava Shopping Center estimeaza un numar de aproximativ 600.000 de potentiali cumparatori.

Printre marcile internationale si nationale care vor fi prezente in Suceava Shopping Center, au semnat deja contracte: pe partea de moda – Takko, House of Art, Kenvelo, Lee Cooper, Fox, Deichmann, Leonardo, Benvenuti; pentru recreere cazinoul - MaxBet Casionos; pe partea de restaurante si fast-food - KFC, Bourbon Café si pentru servicii Optiblu (acesorii), Miniblu (incaltaminte si accesorii copii ), Ina Center (parfumerie), Centrofarm (servicii), Alexandria (librarii).

Investitia in Suceava Shopping City este un joint venture intre Priceton Investments si Argo Real Estate Opportunities Fund. Suceava Shopping City este al doilea proiect al lui Argo dupa achizitia de la sfarsitul lui 2006 a 48.000 metri patrati de spatiu inchiriabil la Sibiu (European Retail Park Sibiu).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri