Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, miercuri, ca o firma spaniola, care furnizeaza tabla companiei Ford, vrea sa deschida la Craiova o fabrica.

„Este o vizita de informare a Ambasadei Spaniei in Craiova, intr-o zona din ce in ce mai atractiva din punct de vedere al investitiilor. Firma se numeste Bamesa si lucreaza tabla pentru Ford, atat in Spania, cat si in alte tari. Si-au deschis o astfel de fabrica si la Topoloveni si vor acelasi lucru si la Craiova. Au vizitat cateva locatii in oras si la Filiasi si Segarcea. Ar vrea intre patru si sase hectare pentru fabrica“, a spus, citat de NewsIn, Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj.

Acesta a adaugat ca mai multe firme spaniole ar fi interesate de 8.000 de hectare de teren pentru agricultura si un parc industrial cu toate utilitatile. „Ar fi interesati de 8.000 de hectare exclusiv pentru agricultura si un parc industrial cu toate utilitatile. Le-am spus despre parcul pe care il avem noi acum si despre terenurile cu care vrem sa cream unul nou“, a mai spus Prioteasa.

Prefectul de Dolj, Silviu Dumitru, a precizat, la randul sau, ca in ultimul timp tot mai multi investitori sunt interesati de terenuri in zona Craiovei. „Au venit mai multe firme de consultanta pe linia Ford ale unor investitori, care au prezentat oferte pentru agricultura si industrie“, a spus Silviu Dumitru.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
H&M începe să producă măști de protecție
Setari Cookie-uri