Goodyear Dunlop Tires Romania, filiala a celui mai mare producator de anvelope din Statele Unite l-a numit definitiv pe Ovidiu Balan in functia de director general pentru Romania si Bulgaria.

Potrivit comunicatului, numirea lui Ovidiu Balan in functia de director general este efectiva incepand cu data de 1 martie 2008.

Noul director general a fost selectat din randul managerilor de vanzari al organizatiilor Goodyear Dunlop Tires din Romania si Bulgaria pe baza succeselor obtinute pana in prezent, precum si a calitatilor sale manageriale si personale deosebite.

Ovidiu Balan si-a preluat noile indatoriri si responsabilitati de la inceputul lunii curente, inlocuindu-l pe Octavian Velcan. Fostul director general pentru Romania si Bulgaria al Goodyear Dunlop Tires Romania, Octavian Velcan, a fost prezent in functii de conducere in cadrul acestei filiale a producatorului american de anvelope de inalta si ultra inalta performanta inca din 1999, si incepand cu acest an va fi noul director al companiei Goodyear pentru regiunea Orientul Mijlociu, cu sediul in Dubai.

“Atat promovarea lui Octavian Velcan, numit de la inceputul anului director pentru regiunea Orientul Mijlociu, cat mai ales succesele pe care le-a realizat in fosta sa functie au influentat considerabil cautarile noastre pentru gasirea unui nou lider. Ovidiu Balan este astfel persoana cea mai potrivita pentru a duce mai departe pe calea succesului compania pe care o reprezentam”, a declarat coordonatorul de marketing pentru Romania si Bulgaria al Goodyear Dunlop Tires Romania, Alina Mihaescu.

Ovidiu Balan, in varsta de 40 de ani, si-a inceput activitatea in cadrul companiei Goodyear acum aproape 7 ani, ca Brand Coordonator la biroul de reprezentantã Goodyear Luxembourg Tires SA, iar inaintea primirii noilor responsabilitati a fost Sales Manager Consumer Tires in cadrul filialei din Romania pentru mai bine de patru ani.

Actualmente este inscris in programul de MBA al The UK Open University Business School, universitate unde a obtinut in 2005 un certificat professional in management, iar in 2006 o diploma profesionala in management. Din 1996 pana in prezent a absolvit o serie de cursuri si a participat la numeroase sesiuni de training in Bruxelles, Luxemburg, Turcia, Italia, in cadrul unor unitati de invatamant si centre de instruire prestigioase precum CODECS Open Business University, Goodyear Luxemburg Training Center, Goodyear Training Center in Istanbul – Turcia si altele.

Goodyear este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume. Aceasta are in jur de 70.000 de angajati si detine peste 60 de unitati de productie in 26 de tari.

Goodyear este liderul mondial in producerea de anvelope RunOnFlat, cu aplicatii pe diverse modele BMW, premiatul Mini, Mercedes-Benz masini de inalta performanta, pe masinile sport americane Corvette, precum si alte marci. In 2007 Goodyear a furnizat peste 2.5 milioane de anvelope RunOnFlat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Piata de anvelope, crestere de 20% anul acesta
Setari Cookie-uri