"European Heritage este numele sub care, de peste zece ani, Quadra Invest si-a prezentat si vandut produsele in toata lumea. Colectia destinata exportului consta in mobilier din lemn de brad, mobilier tapitat cu piele si stofa si articole decorative, toate produse in Romania", declara oficialii companiei.

Quadra Invest va deschide cate un magazin European Heritage in Bucuresti, in Home & Design Mall, pe 15 martie, in Sibiu in European Retail Park, pe 1 aprilie, si un showroom de tip cash & carry in Targoviste, pe 10 mai. Compania estimeza ca deschiderea acestor noi magazine sa creasca de la 10 la 20% partea aferenta vanzarilor pe piata locala din totalul vanzarilor firmei Quadra.

Gama de produse pe care Quadra Invest vrea sa o promoveze si pe piata romaneasca a fost extinsa acum patru ani cu noi modele si produse, incluzand comode, console, birouri si scaune, saloane stil antic tapitate cu stofa noua, dar si candelabre, statuete din bronz, tablouri, oglinzi, portelanuri.

Citeste si:

"Construirea intensa de ansambluri rezidentiale in intreaga tara are ca efect si cresterea cererii pentru mobilier si decoratiuni interioare de calitate, la preturi accesibile", a declarat directorul de dezvoltare al firmei Quadra Invest, Ralph Polko, explicand astfel decizia de a impune produsele European Heritage pe piata locala.

Compania detine de cativa ani un magazin European Heritage, amplasat in centrul istoric al Capitalei. Acesta comercializeaza produsele specifice brandului, mobila din lemn masiv in stil rustic fiind realizata la fabrica Quadra din Targoviste, dar si importuri de lampi Tiffany si candelabre de cristal, statuete de bronz si altele.