Casa de avocatura Musat si Asociatii a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de peste 15.7 milioane euro.
In 2007, casa de avocatura Musat si Asociatii a facturat de 15.708.569 euro (respectiv 14.344.306 euro fara TVA) si a avut incasari de 12.846.736 euro (respectiv 11.639.922 mil euro fara TVA), inregistrand un profit de 7.075.678 euro. Aceste onorarii provin in proportie de 99,97% de la clienti privati (din care peste 80% sunt clienti sau investitori straini) si numai 0,3% de la entitati de stat.

“Anul 2007 a fost un an in care am consiliat multe dintre cele mai importante tranzactii din Romania, iar acest lucru s-a vazut si in rezultatele financiare. As spune ca am devansat ritmul de crestere al pietei, in conditiile in care majoritatea competitorilor nostri au obtinut la randul lor cresteri importante fata de anul precedent”, a declarat serior partnener si fondatorul firmei, Gheorghe Musat.

De asemenea, Musat a tinut sa precizeze ca anul 2007 a reconfirmat suprematia firmelor romanesti de avocati, spre deosebire de celelalte tari fost comuniste unde piata avocatiala este dominata de firmele straine de avocati.
“Este remarcabil in aceasta privinta ca in anul 2007 cinci firme de avocati (Musat, Nestor, Tuca Zbarcea, Linnklaters si CMS Cameron McKenna) au depasit 10 milioane euro cifra de afaceri, fiecare (fara TVA), iar alte 5 firme (Popovici Nitu, Stoica, Salans, Badea Clifford Chance si Bostina) au realizat intre 5 – 7,7 milioane euro”, a mai spus acesta.

Catalin Baiculescu, Co-Managing Partner al firmei, a subliniat faptul ca rezultatele financiare ale casei de avocatura Musat si Asociatii nu includ veniturile obtinute de celelalte societati din grup cum sunt Musat si Asociatii Casa de insolventa SPRL si Musat si Asociatii Intellectual Property sau veniturile firmelor de avocatura cu care Musat si Asociatii are parteneriate in teritoriu.

“Pentru intreaga piata avocatiala anul 2008 va fi de asemenea un an de crestere (chiar daca este un an electoral), stimulat de intrarile asteptate ale marilor corporatii internationale si ale marilor fonduri de investitii in Romania, dar si de consolidarea pozitiilor principalelor case de avocatura; va fi anul in care un grup de 3-4 case de avocati se vor detasa de restul competitorilor, instalandu-se decisiv in topul avocaturii de business din Romania”, a mai declarat Gheorghe Musat.

Musat si Asociatii este una dintre primele firme de avocati infiintate in Romania, dupa 1 ianuarie 1990. Avand 11 parteneri si peste 85 de avocati, la care se adauga alti 40 de asistenti si consilieri, Musat si Asociatii ofera servicii de consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, incluzand fuziuni & achizitii, privatizari, drept bancar, energie & resurse naturale, concurenta, drept societar, telecomunicatii & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piete de capital, drept imobiliar, dreptul mediului precum si litigii & arbitraje comerciale.

De la inceputul acestui an, firma este condusa de un “managing committee” format din Gheorghe Musat, Senior Partner, fondatorul firmei, si doi Co-Managing Partners: Catalin Baiculescu si Ion Dragne.
Portofoliul firmei cuprinde peste 2500 de clienti, mari corporatii locale sau internationale printre care: Enel SpA, Nokia, ABN AMRO Bank, Fortis Bank, Orange, PPF Investments, European Investment Bank, BERD, Eli Lilly, GlaxoSmithKline, ING Real Estate, General Electric, General Motors, Intel Corp, Oracle, AON, AT&T, KBC Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, OTP Bank, Thyssen Krupp, Generali, Immoeast Corporate Finance Consulting, Equest Investment, Petrom, AFI Europe, Electrolux, SBS Broadcasting Corporation, Pepsi, Liebrecht & Wood, Atlas Estates.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri