"In 2007 ne-am axat pe integrarea si rebranduirea tuturor farmaciilor – Omnia, Montero si Remedio - sub aceleasi standarde astfel ca am investit semnificativ in servicii noi, amenajari dar si in personal. Toate aceste investitii isi vor face simtit efectul in perioada urmatoare", a declarat directorul general al Remedio, Amalia Georgescu.

La inceputul lunii martie, anul acesta, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare a anuntat o invesitie de 15 milioane de euro in compania Pharma Investment BV care detine 50% din Remedio.

Fondurile vor fi integrate si folosite in planul de extindere si dezvoltare a 500 de farmacii in Europa Centrala si de Est –Romania, Croatia, Ungaria si Macedonia. Investitia totala se ridica la 55 de milioane de euro.

Citeste si:

In noiembrie 2007, Remedio a investit peste 500.000 de euro in deschiderea a 10 farmacii noi in orasele: Iasi, Galati, Braila, Vaslui si Zalau. Pana la sfarsitul anului 2009, planul de dezvoltare prevede cresterea numarului acestora de aproximativ patru ori.

La ora actuala, Remedio are un numar de 63 de farmacii.