Compania farmaceutica ceha Zentiva are, incepand cu luna viitoare, un nou country general manager in persoana lui Dragos Damian, fostul sef al producatorului de medicamente Terapia Ranbaxy.
Dragos Damian (foto) ii ia locul Marianei Wencz care a demisionat din aceasta functie in vara anului trecut, in prezent fiind country manager al companiei farmaceutice indiene Glenmark, recent intrata pe piata locala.

Dragos Damian (40 de ani) este absolvent al Universitatii de Medicina din Cluj. A lucrat in industria farmaceutica din Romania din 1994, cand a inceput cu Roche, promovand in organizatie pana la pozitia de medical manager. Intre 1999 si 2004, a condus biroul reprezentativ al Menarini/Berlin Chemie.

Apoi s-a mutat la Terapia, unde a ocupat postul de director comercial. In 2006, Ranbaxy a cumparat compania iar Damian a fost numit CEO al noii entitati.

La sfarsitul lunii trecute, Damian a incheiat colaborarea cu Terapia Ranbaxy, functia de director general al companiei producatoare de medicamente urmand a fi ocupata de Mahendra Bharadway.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri