UPS, unul dintre cei mai mari operatori de curierat la nivel international, a aprobat preluarea integrala a furnizorului sau de servicii, autorizat in Romania, Trans Courier Service (TCS) SRL.

Termenii financiari nu au fost insa dezvaluiti.

Potrivit companiei, decizia de achizitie este urmarea logica a colaborarii inceputa inca din 1990, cand UPS si-a oferit pentru prima data serviciile clientilor din Romania prin intermediul Romtrans SA, compania-mama a TCS. UPS estimeaza ca va finaliza tranzactia in al doilea trimestru al anului 2008, in functie de parcurgerea etapelor contractuale ce trebuie urmate.

Ca rezultat al achizitiei, UPS va putea sa-si consolideze oferta de servicii premium pentru clientii din Romania si sa imbunatateasca calitatea serviciilor, care se prezinta deja la un standard foarte inalt, intr-o tara care inregistreaza unul dintre cele mai rapide ritmuri de crestere economica din UE, in acelasi timp continuand sa asigure clientilor siguranta privind distributia de prima clasa si accesul la pietele globale.

"Acest acord ofera o multitudine de oportunitati pentru clientii UPS care doresc sa desfasoare operatiuni inspre sau dinspre Romania. Avand control direct asupra retelei noastre, UPS va beneficia de flexibilitatea necesara pentru a-si extinde activitatea si a investi in infrastructura, tehnologie, brand si dezvoltarea resurselor umane. Iar clientii nostri ne vor aprecia stiind ca putem face fata cererii intr-o tara al carei PIB creste cu o viteza de 3 ori mai mare decat cresterea medie in UE", a precizat presedintele UPS Europa, Wolfgang Flick.

TCS, cu sediul in Bucuresti, furnizorul de servicii al companiei UPS in Romania, ofera clientilor o gama larga de servicii de curierat international printr-o retea la nivel national, sustinuta de un sistem de expediere si tehnologii performanta. TCS furnizeaza servicii in Bucuresti, Timisoara si Constanta si face legatura cu reteaua globala UPS prin intermediul unei curse aeriene intre Bucuresti si Koln in fiecare zi a saptamanii.

Cu sediul central in Atlanta, SUA, UPS deserveste mai mult de 200 de tari si teritorii in intreaga lume. Actiunile UPS sunt tranzactionate la Bursa din New York.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Pe români nu îi sperie coronavirusul. Majoritatea vor umple restaurantele
Setari Cookie-uri