Compania Apemin Tusnad, unul dintre primii cinci producatori de apa minerala din Romania, a inregistrat, in anul financiar 2007, o cifra de afaceri de 43,8 milioane de lei, in crestere cu 41,5% fata de 2006.

Profitul brut al companiei a crescut cu 59,4%, atingand valoarea de 3,4 milioane de lei, potrivit datelor emise de companie. Pentru 2008 compania isi propune cresterea cifrei de afaceri cu pana la 2,2 milioane de lei prin comercializarea produselor Florina.

In 2007, Apemin Tusnad a investit 6,5 milioane de euro in finalizarea unui plan de investitii care a fost directionat catre marirea capacitatilor de productie si cresterea capabilitatilor logistice si de distributie.

„Apemin Tusnad isi propune pentru 2008 continuarea trend-ului ascendent si consolidarea pozitiei pe piata apelor minerale. Targetul de vanzari propus de companie pentru anul 2007 a fost depasit. (...) In acest moment, compania are 200 de angajati si vizam o crestere de 10% pentru anul in curs", a declarat Balazs Becsi Zsolt Kelemen (foto), directorul general al producatorului de ape minerale.

Societatea Apemin Tusnad s-a format in 1999, prin divizarea societatii Perla Harghitei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Setari Cookie-uri