Centrele comerciale Tiago Oradea si Liberty Center din Bucuresti au incheiat un acord de inchiriere cu firma britanica "The Light" pentru deschiderea in luna noiembrie din 2008 a doua cinematografe multiplex, care vor beneficia de echipamente de proiectie digitala 3D.
Fiecare dintre cele doua locatii va avea cate opt sali, totalizand 1.500 de locuri. Potrivit reprezentantilor companiei britanice "The Light", pe langa filme, tehnologia de proiectie va putea fi exploatata pentru diverse alte activitati, atat pentru comunitatea locala cat si pentru zona de business.

"Romanii au un apetit foarte ridicat pentru filme, iar daca vom combina acest lucru cu o tehnologie de proiectie spectaculoasa, exista potentialul de a atrage persoane de toate varstele, cu interese si venituri variate", a declarat Keith Pullinger, unul dintre fondatorii The Light.

Tiago Oradea este unul dintre cele 10 mall-uri Tiago pe care dezvoltatorul Mivan Development impreuna cu Moritz Group le va deshide pe teritoriul Romaniei. Lantul Tiago reprezinta o investitie de peste 700 de milioane de euro in mai putin de patru ani.

Liberty Center este un centru comercial de tip mall, cu 25.000 mp spatii de inchiriat, dispusi pe trei nivele. Acesta va avea peste 100 de magazine si 700 de locuri de parcare subterana si va fi deschis in Bucuresti, la intersectia strazilor Calea Rahovei si Progresului, cel mai tarziu la 1 noiembrie.

The Light este o companie britanica, ce are ca scop aducerea experientei cinematografice la un standard potrivit inaltei calitati oferite de proiectia digitala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri