Traian Simion este noul director general al producatorului de lactate Albalact. El s-a alaturat initial companiei ca director comercial, acum trei ani.

Traian Simion s-a alaturat echipei Albalact in octombrie 2005, ca director comercial, dupa ce a ocupat functii de conducere la Ursus Breweries (SAB Miller), BHL (achizitionat de Heineken) si Wrigley.

"Pentru mine, Albalact va fi o si mai mare provocare de-acum inainte, pentru ca planurile de dezvoltare pentru anul 2008 cuprind actiuni strategice. Cele mai importante sunt consolidarea si mutarea capacitatilor de productie in noua fabrica de la Oiejdea din judetul Alba, care are o capacitate de productie instalata de 20.000 litri de lapte pe ora", a declarat Traian Simion (foto), noul director general al Albalact.

Compania Albalact - Alba Iulia este unul dintre primii cinci producatori de lapte si produse lactate din Romania. Infiintata in anul 1971 si transformata in societate comerciala pe actiuni in 1990, Albalact a fost privatizata in 1999.

Compania Albalact are peste 500 de angajati si peste 3.500 de actionari si este listata pe piata Rasdaq. Pe langa produsele lactate proaspete comercializate sub brandurile Fulga si Zuzu, Albalact mai comercializeaza unt, iaurt si smantana sub marca omonima Albalact.

Mai multe detalii, in suplimentul Careers.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si