Tarom va adera la alianta Sky Team a companiilor aeriene, a declarat, astazi, la Forumul "Infrastructura si transporturile romanesti in context european", ministrul transporturilor, Ludovic Orban.
Tarom se afla in faza finala de negociere cu alianta Sky Team, tratativele urmand a fi finalizate intr-o luna.

Potrivit ministrului transporturilor, companiile aeriene care nu fac parte din nicio alianta internationala risca sa isi reduca perspectivele de dezvoltare.

"Plasarea Tarom in Alianta va oferi o dezvoltare globala a companiei", a precizat ministrul. De altfel, Tarom va fi obligat sa asigure aceasta dezvoltare.

"Prin aderarea Tarom la alianta Sky Team, avantaje vor avea clientii, pasagerii, care vor beneficia de cresterea calitatii serviciilor oferite de catre compania aeriana" a spus Orban.

Tarom anunta in februarie anul trecut ca s-ar putea afilia cu Sky Team sau cu Star Alliance, alegerea aliantei urmand a se baza in principal pe negocierea contractului. Oficiali ai companiei au precizat ca nu alegerea aliantei ridica probleme, ci negocierea contractului, astfel incat compania sa aiba cat mai multe beneficii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri