Noul magazin Selgros din Braila are o suprafata de vanzare de aproximativ 10.000 metri patrati. Ultimul magazin Selgros Cash&Carry a fost inaugurat la Galati, in urma cu zece luni. Selgros Cash&Carry Romania va mai deschide anul acesta inca un magazin in tara, dar se va axa si pe consolidarea unitatilor existente.

Compania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de peste 800 milioane euro.

In anul 2007 au fost inaugurate trei magazine Selgros Cash&Carry: in luna februarie la Suceava, in luna martie la Iasi si in luna mai 2007 la Galati.

Citeste si:

Reteaua Selgros detine, in prezent, 17 centre comerciale in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Targu Mures, Cluj Napoca, Oradea, Arad, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Suceava, Iasi, Constanta si Braila.

Selgros Cash&Carry are ca asociati concernele germane Rewe Gruppe Koeln si Otto-Versand Hamburg si a intrat pe piata romaneasca in anul 2001, prin deschiderea primului magazin la Brasov unde se afla si sediul administrativ.

Grupul Rewe a devenit in luna martie singurul actionar al retelei de magazine cash & carry Fegro/Selgros prin preluarea participatiei de 50% detinuta de grupul Otto.