EOS KSI Romania, companie de colectare a creantelor, va investi considerabil in extinderea echipei anul acesta, urmarind sa angajeze 100 de noi colegi, de la aproximativ 400 cati sunt in prezent.
„Am inceput o campanie extinsa de recrutare si ne propunem sa ajungem la 500 de colegi pana la finalul anului, pe fondul volumului tot mai mare de activitate si al numarului crescut de clienti care solicita servicii de colectare a creantelor” a afirmat Florentina Soare, Directorul de Resurse Umane al EOS KSI Romania.

Aceste planuri fac parte si din strategia companiei de extindere a prezentei in tara, prin deschiderea sau consolidarea mai multor birouri proprii din orasele importante ale tarii, precum Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Cluj etc.

EOS KSI Romania recruteaza pentru mai multe pozitii din cadrul companiei, care necesita niveluri diferite de experienta si pregatire.

„Cautam atat tineri cu studii medii sau studenti pentru care nu impunem un minim de experienta, cat si persoane cu pregatire solida si experienta de cativa ani in domeniul lor de activitate. Ceea ce ii diferentiaza pe cei selectati este o anumita atitudine specifica EOS” a explicat Directorul de Resurse Umane al companiei.

Printre posturile care isi asteapta candidatii la EOS KSI Romania se numara cele de Referent Colectare Debite, Referent Colectare Debite Internationale, Coordonator Executari, Sef Departament Colectare Debite, Consilier juridic, Avocat, Account Manager Vanzari, Analist IT, Programator Oracle, Secretar Administrativ etc.

„Avem posturi foarte interesante si provocatoare pentru tineri, care le cultiva si le stimuleaza abilitatile de comunicare si negociere si suntem flexibili atat cu orele de program, cat si cu nivelul de pregatire necesar. Avem posturi part-time, avem chiar si posturi pentru fanii noptilor albe, in departamentul care face colectare pentru Statele Unite” a mai precizat Directorul de Resurse Umane al EOS KSI Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri