Compania australiana WorleyParsons Limited a anuntat ca a castigat un contract in Romania, oferit de Petrom S.A., privind efectuarea unor lucrari de inginerie si design asociate cu expansiunea rafinariei Petrobrazi, conform unui comunicat remis de companie bursei din Australia.

WorleyParsons a declarat ca se asteapta la venituri de peste 40 milioane dolari de pe urma acestui contract.

Grupul australian a precizat ca proiectul face parte din planul de modernizare si dezvoltare al Petrom, Vision 2010, evaluat la aproximativ un miliard euro, informeaza comunicatul.

"Managementul acestui proiect va fi asigurat de la Londra, pachetele de servicii de inginerie de dezvoltare vor fi realizate la Londra si Edmonton in timp ce serviciile de suport tehnic vor fi oferite din Ploiesti", a precizat compania.

WorleyParsons a declarat ca acest proiect demonstreaza integrarea cu succes a companiei Colt Engineering din Canda, achizitionata recent de grupul australian, conform comunicatului.

Directorul executiv al WorleyParsons, John Grill, a declarat ca acest contract va intari relatia cu grupul Petrom si va extinde prezenta companiei australiene pe piata romaneasca.

"Proiectul va fi unul de maxima importanta pentru noua filiala WorleyParsons", ce urmeaza a fi localizata in Ploiesti, a precizat responsabilul asutralian conform comunicatului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
50 de evenimente de lansare în 5 zile| elefant.ro dă startul elefantfest
Setari Cookie-uri