Caroli Foods, cel de-al doilea mare producator de mezeluri din Romania, a demarat lucrarile de constructie pentru o noua platforma logistica situata in apropiere de fabrica din Pitesti, in urma unei investitii de aproximativ 5 milioane de euro.

Noul depozit, construit pe o suprafata de 3.000 de metri patrati, va fi functional la sfarsitul anului si va asigura un rulaj zilnic de 80-130 de tone de marfa pentru stocuri de 250-300 de tone. Pitestiul va deveni astfel centrul operatiunilor de distributie si productie al companiei.

"Noua facilitate va avea un impact considerabil asupra modului in care vom putea raspunde transformarilor si solicitarilor pietei. Prin introducerea noii platforme, vom putea pregati cu mai multa precizie comenzile catre clienti, vom scurta timpul de livrare si vom face un mai bun management al stocurilor. Nu in ultimul rand, prin noua investitie am avut in vedere posibilitatea dublarii in volum a afacerii intr-o perioada de pana la 4 ani", a declarat Haluk Akdemir, CEO-ul Caroli Foods Romania (foto).

Producatorul de mezeluri Caroli Foods a inregistrat, in 2007, o cifra de afaceri de 55 de milioane de euro, potrivit datelor emise de companie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri