Concernul german Bosch Rexroth a anuntat, joi, ca va investi inca 30 de milioane de euro in fabrica de la Blaj, din judetul Alba, pana in anul 2010, potrivit NewsIn.

Lucrarile de constructie pentru o a doua hala, cu o suprafata de 16.000 de metri patrati, au fost incepute in aceasta luna, iar la inceputul anului 2009 va incepe productia in noua hala de fabricatie. Pe langa cele 300 de locuri de munca deja create la Blaj, Rexroth intentioneaza sa angajeze alti 140 de muncitori.

"Pana in 2010 vom investi aproximativ 30 milioane de euro in capacitatea de productie a uzinei de la Blaj. Deja la zece luni dupa deschiderea oficiala a fabricii de la Blaj, am decis sa extindem locatia din Romania. Aceasta extindere a capacitatii oglindeste din nou ritmul accelerat de crestere pe care il avem de ani”, a declarat Bernhard Ochs, presedintele consiliului de conducere a domeniului de tehnica lineara si de montaj din cadrul Bosch Rexroth AG.

La locatia de la Blaj, Bosch Rexroth produce componente de tehnica lineara pentru industria internationala constructoare de masini si industria automatizarilor. Bosch Rexroth AG este unul din liderii mondiali, specialisti in domeniul tehnologiei pentru actionare si control. In cadrul automatizarilor industriale si de fabricatie precum si in aplicatii mobile, cei peste 500.000 de clienti folosesc solutiile individuale de actionare, comanda si sisteme de miscare produse sub marca Rexroth. Sub denumirea de The Drive & Control Company, intreprinderea Bosch Rexroth dezvolta, produce si desface componentele sale in peste 80 de tari. Cu cei peste 29.800 de angajati, acest concern din cadrul grupului Bosch a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 4,9 miliarde euro in anul 2006.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
(P) Desfășori o activitate care necesită depozitarea sau transferul produselor?
Setari Cookie-uri