Salans a promovat patru avocati asociati ca managing counsel

Salans Romania a promovat patru avocati asociati in functia de managing counsel ca urmare a performantelor din 2007 ale companiei, informeaza casa de avocatura.

"Promovarea la nivel de managing counsel reprezinta o recunoastere a experientei avocatului, a senioritatii si maturitatii sale (...). Promovarea acest nivel reprezinta un pas clar catre parteneriat", a declarat Managing Partner Salans Romania, Christopher D. Berlew.

Cei patru avocati sunt Bogdan Papandopol, Florentin Bogdan Bunrau, Laura Purtan si Magdalena Margareta Raducanu.

Biroul din Bucuresti al casei de avocatura Salans a inregistrat o crestere de 50% anul trecut, fata de 2006, depasind astfel, din punct de vedere procentual, ritmul de crestere al firmei la nivel international, potrivit datelor furnizate saptamana trecuta agentiei NewsIn de Salans Romania.

Salans a avut o cifra de afaceri de 282 milioane dolari in 2007, la nivel global, ceea ce reprezinta o crestere de 37% fata de 2006, cand firma a avut o cifra de afaceri de 206 milioane dolari. Firma de avocatura are peste 750 de avocati la nivel international, din care 176 sunt parteneri, care opereaza in cele 18 birouri din cele 17 tari in care firma este prezenta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri