Rafar, divizia fashion a grupului RTC, lanseaza pe piata din Romania doua branduri noi de fashion, Olsen si Mandarina Duck, in urma unei investitii de 200.000 de euro. Pentru acest an compania anticipeaza afaceri de 10 milioane de euro la nivelul grupului.

“Grupul RTC estimeaza o cifra de afaceri de 10 milioane de euro pentru Rafar care va avea de acum cele trei branduri, Debenhams, Olsen si Mandarina Duck”, au declarat reprezentantii companiei, cifrand investitia pe magazin la 100.000 de euro.

Magazinul Olsen s-a deschis pe 29 martie, in centrul comercial Bucuresti Mall , pe o suprafata de 100 de metri patrati. Mandarina Duck se va deschide in aprilie in Baneasa Shopping City, pe o suprafata totala de 80 de metri patrati.

"Dupa ce in 2007 am deschis, odata cu Debenhams, cel mai mare magazin fashion din Romania, anul acesta intram pe noi zone de fashion retail adresate unor segmente bine definite de public: aducem Olsen pentru femei de peste 30 de ani si Mandarina Duck pentru femei si barbati care iubesc cãlatoria", a declarat directorul executiv Rafar, Ramona Stanciulescu.

Cu o experienta de peste 100 de ani pe piata internationala de fashion, brandul Olsen este prezent in aproape 600 de magazine din peste 50 tari.

Brandul Mandarina Duck a fost creat in 1977, in Italia, de catre Paolo Trento si Pietro Mannato si comercializeaza mai ales posete, genti de calatorie si accesorii viu colorate. Mandarina Duck opereaza peste 1.000 de magazine pe trei continente, fiind prezent in Galeriile La Fayette, Primptems, Cortes Ingles sau KA.DE.WE.

Rafar, divizia fashion a Grupului RTC, a lansat anul trecut pe piata din Romania brandul britanic Debenhams, prezent in Bucureºti Mall si in Polus Center din Cluj Napoca.

Cele doua magazine Debenhams au inregistrat in 2007 un rulaj de sase milioane euro si o suprafata totala de peste 4.500 metri patrati. In 2008, Rafar intentioneaza sa aduca pe piata romaneasca o noua marca internationala de moda feminina si masculina.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
De ce sa vii la Fashion ROute 2019: afli care e solutia castigatoare