Puma Sports deschide primul magazin din tara, la Constanta

Filiala producatorului german de echipament sportiv, Puma Sports Romania, va inaugura la Constanta, cel mai tarziu la sfarsitul lunii mai, primul magazin din tara care va avea o suprafata de 170 metri patrati.

Magazinul va fi situat in City Park Mall din Constanta, deschiderea lui fiind amanata pana in luna mai, din cauza intarzierilor de finalizare a constructiei centrului comercial. Mall-ul City Park Constanta va avea o suprafata comerciala de circa 23.000 metri patrati.

Compania Puma a infiintat in noiembrie 2007 propria filiala in tara, Puma Sports Romania, cu sediul in Bucuresti, filiala care a devenit operationala din ianuarie 2008. Compania a inaugurat anul acesta, un showroom in Bucuresti, cu o suprafata de peste 300 metri patrati, destinat exclusiv potentialilor parteneri ai companiei, si nu consumatorului final.

Reprezentantii Puma Sports Romania anuntau, la finele lui 2007, ca intentioneaza sa deschida cel putin cinci magazine in tara, pana in anul 2010, suprafata medie pentru o unitate fiind de 150 - 200 metri patrati.

Compania Puma AG, infiintata in anul 1948 in Germania, isi distribuie produsele in peste 80 de tari si vizeaza sa atinga o cifra de afaceri de patru miliarde euro pana in 2010, ca urmare a extinderii si pe alte piete. Actionarul majoritar al Puma este grupul BPR care detine 62,1% din actiuni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri