Grupul german HAY va investi 45 de milioane in construirea unei noi fabrici de laminate la Satu-Mare, care va produce inele de mari dimensiuni, utilizate in special pentru instalatiile eoliene si temocentralele conventionale.
Viitoarea fabrica de la Satu-Mare va avea o suprafata de 160.000 de metri patrati, iar volumul estimat al productiei va fi de 50.000-60.000 de tone pe an. Potrivit investitorilor, fabrica din Romania va produce inele de mari dimensiuni, utilizate in special pentru instalatiile eoliene si temocentralele conventionale.

"Investitia de la Satu nu inseamna doar un impuls dat dezvoltarii economice a zonei, dar mai inseamna si locuri de munca si formare profesionala. In noua fabrica vor fi create peste 300 de noi locuri de munca. In plus, avem in vedere desfasurarea unui program de cooperare cu scolile si universitatile din zona pentru formarea viitorilor specialisti, a declarat directorul general al firmei HAY, Birger Hammerstein.

HAY Energy SRL este reprezentanta grupului german de firme HAY, cel mai mare producator european de inele si volanti fara cusaturi de imbinare, fabricate prin laminare la cald si al doilea producator ca marime din Europa de coroane dintate pentru demaroare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri