Compania Jumo a investit 2 mil. euro intr-o unitate de productie la Arad

Compania Jumo Romania, care activeaza in domeniul aparatelor de masura si reglare pentru procese industriale, a inaugurat o unitate de productie in Zona Industriala Arad Vest, valoarea investitiei fiind de aproximativ doua milioane euro, potrivit NewsIn.

Reprezentantii companiei Jumo Romania au precizat ca noua investitie de la Arad, care mai cuprinde o cladire de birouri si un depozit, a fost realizata pe o suprafata de 2.800 metri patrati. La unitatea din Zona Industriala Arad Vest, Jumo produce senzori de temperatura pentru parteneri din Austria si Germania.

Jumo Romania este reprezentanta companiei Jumo Mess - und Regelgerte Ges.m.b.H. Austria, filiala a concernului Jumo G.m.b.H. & Co Germania, lider mondial in domeniul aparatelor de masura si reglare pentru procese industriale.

In 1993 a fost deschisa reprezentanta firmei Jumo in Romania, care a fost transformata in 2001 in SC Jumo Romania, care ofera clientilor o gama larga de produse in domeniul tehnicii de masura si reglare, consultanta, service in garantie si post-garantie. Produsele firmei se aplica intr-o gama variata de domenii, precum industria energetica, industria chimica, industria alimentara, industria farmaceutica si altele.

Compania Jumo mai are reprezentante la Craiova si Piatra Neamt, iar in acest an intentioneaza sa mai deschida una la Constanta, iar alta intr-un oras din centrul tarii, care urmeaza sa fie stabilit in perioada urmatoare


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri