Nu ai inca planuri pentru Vacanta de Primavara? Atunci cel mai bine ar fi sa te apuci sa scrii cea mai frumoasa poveste de vacanta pe care ai trait-o. Poti castiga un sejur de cinci zile pentru doua persoane in Grecia exact in perioada Sarbatorilor de Paste. Pachetul include transportul cu avionul, cazarea pentru patru nopti intr-un hotel din Creta cu regim demipensiune si toata distractia pe care o poti cuprinde in cinci zile cu soare, plaja, umbrelute si ritmuri mediteraneene.


Ce trebuie sa faci?

Intra pe Lazy www.lazy.ro – cea mai citita publicatie de travel planning si destinatii turistice din Romania, logheaza-te (daca ai deja un cont) sau inregistreaza-te aici http://www.lazy.ro/comunitate/register.html
daca nu ai apucat inca sa te familiarizezi cu acest site. Urmatorul pas este sa dai click pe butonul de comunitate, adica aici, http://www.lazy.ro/comunitate/
si sa iti publici pe blogul personal povestea cu care vrei sa castigi Marele Premiu. Selecteaza optiunea “Pentru concurs” in momentul trimiterii si, daca vrei, incarca si cateva poze pentru a ilustra mai bine povestea ta de vacanta.

Ce poti castiga?

Daca ai scris o poveste frumoasa si ai publicat-o pe blogul personal din comunitatea Lazy in perioada 7 – 21 aprilie (perioada desfasurarii concursului), ai toate sansele sa castigi o vacanta de Paste greu de uitat.

Premiul, oferit de agentia Europa Travel http://www.europatravel.ro/ consta intr-un pachet turistic pentru doua persoane care include:

- patru nopti de cazare intr-un hotel de 3 stele in statiunea Hersonissos din Creta – regim demipensiune
- transportul cu avionul (cursa charter)

Important:

- Fotografiile si/sau articolele trebuie sa fie originale si realizate de catre concurenti Aceastia trebuie sa detina in totalitate drepturile de autor asupra materialelor trimise.

- Fotografiile si/sau articolele pot fi reproduse de catre organizatori cu mentionarea numelui autorului.

- Trimiterea lucrarilor presupune acceptarea regulamentului.

Mai multe detalii despre regulament si concurs gasiti pe www.lazy.ro