Dinasty Prod, detinatoarea brandurilor Dinasty si Alb si Negru va deschide un nou magazin in Bucuresti in urma unei investitii de 350.000 de euro si vizeaza anul acesta afaceri cu 10% mai mari ca in 2007, au declarat reprezentantii companiei, informeaza NewsIn.
Acestia sustin ca noul magazin Alb&Negru va fi inaugurat in 18 aprilie si va dispune de o suprafata totala de 100 de metri patrati, inchiriati la parterul noului centru comercial de tip mall Baneasa Shopping City.

"In 2007 cifra de afaceri a companiei Dinasty a depasit sase milioane de euro, in crestere fata de 2006, iar pentru 2008 estimam o crestere cu 10% a acestei valori. Pentru 2008, obiectivele de investitii sunt indreptate spre dezvoltarea si consolidarea celor doua retele de magazine, iar noul magazin din Baneasa se aliniaza la standardul impus de noul mall, prin design, mix de materiale inovatoare, mobilier si eleganta colectiilor prezentate de Agnes Toma si Dinasty", a declarat directorul general al Dinasty, Gabriel Muraru, citat de NewsIn.

In ceea ce priveste brandul Alb si Negru, compania a deschis in 2007 noi magazine in Oradea, Baia Mare, precum si in cele mai importante malluri din tara. Bugetul de investitii pentru 2008 al companiei include de asemenea si renovarea magazinelor existente. "In proces de renovare este magazinul Alb si Negru din Brasov, acesta urmand a fi redeshis la finalul lunii aprilie 2008. Urmatoarea locatie este cea din Piatra Neamt", mai spune reprezentantul companiei.

Potrivit lui Muraru, anii 2008-2009 vor marca deschiderea de noi magazine in doua mari centre comerciale, iar pentru aceste locatii sunt semnate deja precontractele de adeziune, dar inca nu se cunoaste data exacta a deschiderii lor si nici impartirea pe spatii individuale.

De asemenea, in perioada 2009 – 2012, bugetul de invetitii va fi orientat si catre renovarea magazinelor, astfel incat sa se asigure mentinerea unui nivel ridicat al competitivitatii comerciale.

"Ritmul de renovare va fi de 1-2 magazine pe an. Noutatea pentru conceptul Alb si Negru va fi reprezentata si de un showroom in Bucuresti. Locatia acestuia va fi intr-o zona pretentioasa a capitalei, intr-o cladire individuala, tip vila si va functiona ca un centru de creatie si comanda pentru modele unicate", mai spune Muraru.

Compania are in prezent 30 de magazine, dintre care opt sunt marca proprie a Dinasty, restul de 22 fiind detinute impreuna cu firma Agnes Toma, sub marca de retail Alb&Negru.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri