Directorul general al Kandia Excelent, Sorin Alexandrescu, si-a anuntat retragerea din fruntea companiei pe care a condus-o inca din 2000, locul sau urmand a fi luat de Jose Bonito, care va ocupa functia de country director pentru Romania.
Sorin Alexandrescu (foto) a fost cel care a supervizat procesul de integrare a Kandia Excelent (care a fost achizitionata de catre Cadbury in 2007) astfel incat aceasta sa devina parte integranta a Cadbury.

Procesul de integrare este in curs de desfasurare si se deruleaza conform obiectivelor, astfel incat Sorin Alexandrescu a decis sa accepte noi provocari.

Sorin Alexandrescu va preda conducerea companiei catre noul country director pana la sfarsitul lunii mai.

In cei aproape 8 ani, compania Kandia Excelent a devenit una din cele mai importante companii de pe piata, listata la Bursa de Valori Bucuresti si cel de-al doilea mare producator de dulciuri din Romania, cu marci lider de piata in cele mai multe categorii si segmente, precum ROM, Kandia, Magura, Laura, Silvana si Sugus.

„Cei aproape 8 ani alaturi de Kandia Excelent au reprezentat o etapa importanta in viata si cariera mea. Am construit impreuna cu o echipa de adevarati profesionisti o companie de succes, un nume care conteaza pe piata dulciurilor din Romania. Compania se afla in acest moment pe o traiectorie bine definita si cu un set de obiective clar stabilite, astfel incat consider misiunea mea in Kandia Excelent incheiata”, a declarat Sorin Alexandrescu.

“In numele tuturor celor din Cadbury Romania doresc sa-i multumesc lui Sorin pentru contributia esentiala pe care a avut-o in dezvoltarea business-ului Kandia Excelent de-a lungul anilor si mai ales in ultimele luni de cand am achizitionat compania", a precizat Ignasi Ricou, managing director Cadbury Southern and Central Europe.

Cadbury a anuntat ca Jose Bonito va fi numit in functia de country director pentru Romania.

Jose Bonito a detinut o serie de pozitii de conducere in vanzari, finante si logistica in numeroase tari in care Cadbury isi desfasoara activitatea precum Portugalia, Spania si Ungaria.

Ultima pozitie ocupata a fost cea de country director pentru Europa Centrala cu sediul in Budapesta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri