"Pentru anul 2008 ne-am propus o crestere a cifrei de afaceri echilibrata, de substanta, si anume in jur de 15%, peste cifra de afaceri realizata anul trecut", a declarat Adrian-Catalin Bulboaca.

Acesta a precizat ca cele mai solicitate departamente ale casei de avocatura pe care o reprezinta au fost cele din zona finantarilor, dreptului societar (corporate), energiei si imobiliar.

Principalele tranzactii recente ale firmei includ reprezentarea statului roman in procesul propus de emisiune de eurobonduri in valoare de maximum un miliard euro, acordarea de asistenta juridica unei societati farmaceutice importante in cazul unei investigatii a unei intelegeri realizata de Consiliul Concurentei din Romania, acordarea de asistenta juridica firmei OTP Ungaria in legatura cu vanzarea diviziei de asigurari catre societatea franceza
Groupama, reprezentand o tranzactie in valoare de 897,2 milioane dolari.

Citeste si:

De asemenea, casa de avocatura Bulboaca si Asociatii a acordat asistenta juridica unui producator de energie regenerabila de renume international in vederea realizarii unui proiect de constructie de parc eolian cu o valoare estimata la 300 milioane euro.

Printre alte proiecte importante pentru care a oferit consultanta Bulboaca si Asociatii se numara si acordarea de asistenta juridica Alpha Bank Romania S.A./Raiffeisen Bank S.A. in legatura cu o finantare in valoare de 40 milioane euro pentru dezvoltarea proiectului imobiliar Ibiza, precum si reprezentarea unui important operator de linie aeriana din Norvegia (Nordic Aviation Contractor A/S) in legatura cu vanzarea unui avion SAAB 340B MSN 228 catre un operator de linie aeriana din Romania (Carpartair S.A.).