Caroli Foods, cel de-al doilea mare producator de mezeluri de pe piata interna, are un nou marketing manager, in persoana lui Adrian Ion Nicolaescu, incepand cu luna aceasta.

Inainte de a fi numit in aceasta functie, Nicolaescu (foto) a lucrat, timp de 10 ani, pe pozitii similare in cadrul altor mari companii din industria alimentare, precum Red Bull Romania si Unilever Bestfoods South Central Europe.

"Odata cu aceasta numire se incheie un amplu proces de recrutare care a vizat eficientizarea operatiunilor companiei, precum si crearea, in ansamblu, a unei echipe performante, cu un inalt nivel de competitivitate care va continua traseul ascendent pe care il parcurge Caroli Foods”, a declarat Haluk Akdemir, directorul general al companiei.

In ultimii doi ani, compania cu capital libanez, a investiti peste 12 milioane de euro in dezvoltarea companiei, prin recrutarea unei noi echipe de management si investirea intr-o noua infrastructura de productie, distributie si logistica.

Producatorul de mezeluri urmareste, ca pana in 2012, sa-si dubleze afacerile, care insumeaza, in prezent, aproximativ 55 de milioane de euro. Anul acesta, Caroli Foods a demarat lucrarile de constructie pentru o noua platforma logistica situata in apropierea fabricii de la Pitesti, in urma unei investitii de 5 milioane de euro.

Producatorul de mezeluri Caroli Foods a inregistrat, in 2007, o crestere de 50% a profitului, pana la valoarea de 5,1 milioane de euro, cifra de afaceri majorandu-se cu 28%.

Pentru 2008, compania vizeaza afacer de 63 de milioane de euro si un volum al investitiilor de 7 milioane de euro, acesta din urma fiind directionat cu prioritate catre imbunatatirea logisticii.

Caroli apreciaza ca industria mezelurilor din Romania isi va continua trendinta de crestere in urmatorii ani, dar intr-un ritm mai scazut decat pana acum; pentru 2008 se asteapta o rata de crestere de 6-7%.

Grupul produce cinci marci de mezeluri: Maestro, Caroli, Gourmet, Primo si Familia. Pe parcursul celor 12 ani de activitate, Caroli Foods a investit peste 35 de milioane de Euro in procesarea si distribuirea mezelurilor (tehnologie, echipamente de igiena, resurse umane etc.).

Caroli Foods are 1.200 de angajati, dintre care majoritatea au intre 18 si 35 de ani. Produsele Caroli Foods sunt aliniate standardelor Uniunii Europene. Cele doua fabrici de la Pitesti, cu o suprafata productiva de peste 18.000 de metri patrati, sunt certificate in vederea sigurantei alimentare. Grupul Caroli Foods este in principal format din companiile Caroli Prod 2000, T.C. Affaires, INDCARF S.A si Maestro Industries.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Principalele cinci tendinte in marketing si comunicare in 2020
Setari Cookie-uri