Noul centru comercial si logistic al Arabesque din Iasi este cel de-al 15-lea deschis de companie in tara. Aici, specialistii vor avea la dispozitie un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari, de la materiale grele, sisteme pentru acoperisuri, produse pentru amenajari interioare, instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, pana la materii prime pentru mobilier.

"In noul centru comercial vor lucra aproximativ 200 de angajati. In acelasi timp, pentru un suport logistic eficient, Arabesque Iasi detine si un parc propriu de autocamioane specializate care asigura maxim de operativitate la descarcare si transport gratuit al materialelor in maxim 24 ore de la primirea comenzii", sustin reprezentantii Arabesque.

Arabesque s-a lansat pe piata din Romania in anul 1994 si are ca obiect de activitate comertul cu materiale de constructii.

Citeste si:

In Romania, compania mai are deschise centre comerciale in orase ca Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Craiova, Ploiesti, Galati, Piatra Neamt, Bacau, Oradea si Baia Mare. Pe plan extern, Arabesque are deschise centre comerciale si in Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si in Ucraina.

Cifra de afaceri a Arabesque s-a ridicat anul trecut la peste 450 milioane euro, cu aproximativ 30-35% mai mult fata de cifra raportata in anul 2006.