Potrivit reprezentantilor companiei, acest centru comercial de tip depozit de materiale de constructie va fi urmat de o noua inaugurare, un al doilea outlet al BauMax urmand a fi deschis peste o saptamana in localitatea bulgara Stara Zagora, investitia fiind similara cu cea din Plovdiv.

Centru comercial din Plovdiv va dispune si de un drive in si de o suprafata de vanzare de circa 12.500 mp. Printre produsele expuse se numara articole sanitare, unelte, scule, amenajarea gradinii si flori, dar si solutii pentru constructii, amenajari interioare si exterioare.

BauMax a intrat pe piata din Romania inca din luna octombrie 2006, odata cu deschiderea magazinului din Brasov. Extinderea a continuat apoi cu magazinele din Sibiu, Cluj Napoca si Targu Mures, investitia alocata pentru fiecare magazin in parte, fiind de aproximativ 10 milioane de euro.

Citeste si:

In urmatorii ani este planificata inaugurarea a cinci magazine pe an. BauMax si-a propus sa devina liderul pietei de profil din Romania cu ajutorul unei retele de filiale extinse in teritoriu.

Compania BauMax este prezenta in sapte tari din Europa, avand 126 de magazine. Potrivit presedintelui BauMax Romania, Joerg Bierlein, in urmatorii cinci ani, ca urmare a expansiunii preconizate, BauMax tinteste atingerea unei cifre de afaceri de doua miliarde euro.