“Se are in vedere ca, in toamna acestui an, sau cel tarziu la inceputul anului viitor, Tina R sa vina pe Bursa, tinta fiind categoria a II-a a BVB, a declarat Rares Jianu, director al societatii. In perioada urmatoare se vor demara procedurile specifice ofertei publice de actiuni, printre care redactarea prospectului de oferta, autorizarea precum si activitatea de „book-building”.

Pretul la care vor fi tranzactionate acþiunile Tina R nu a fost facut public deocamdata. “Acesta va rezulta din consultarile care vor avea loc cu potentialii investitori, in cadrul procesului de <book building>” , a declarat Daniel Tepes, membru in Consiliul de Administratie al HTI Valori Mobiliare.

“Tina R va deveni societate deschisa pentru a avea acces la capitalul necesar dezvoltarii la nivelul atins de companii similare din tarile vecine. Scopul principal va fi dublarea numarului de magazine in sase luni de la listare”, a mai precizat Daniel Tepes.

Citeste si:

Tina R estimeaza pentru acest an afaceri de 7 milioane euro si un buget de investiþii de un milion euro care se va concretiza in deschiderea a 10 noi magazine de imbracaminte. Reteaua Tina R are in prezent 12 magazine, din care opt se afla in Bucuresti si patru in tara.

Actionariatul este compus din Rares Jianu si Iulia Stoica, fondatorii afacerii, care detin mpreuna un pachet de 76% din actiuni prin intermediul societatii «TinaR Retail», restul de 24% din actiuni fiind impartit de 7 persoane fizice.