Flamingo International a investit 350.000 de euro intr-un nou magazin

Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C, Flamingo International, inaugureaza, in Suceava, un nou magazin Flanco, in urma unei investitii de 350.000 de euro, informeaza compania.

"Decizia de a deschide un magazin Flanco in orasul Suceava este bazata pe strategia Flamingo International, facuta publica inca de la inceputul anului, aceea de a extinde suprafata de retail si de a acoperi prin magazine cu suprafete mari si cu o larga varietate de produse atat orasele de dimensiuni mari cat si cele medii din toate regiunile tarii", a declarat CEO Flamingo International, Jiri Rizek (foto).

Noul magazin din Suceava va avea o suprafata de 400 mp si a necesitat o investitie de 350.000 euro. Acesta va fi deschis cumparatorilor din data de 17 aprilie 2008.

In prezent, grupul Flamingo International detine 127 de magazine dintre care 75 sunt magazinele retelei Flanco, prezente in toate regiunile tarii.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment unul dintre liderii de pe piata adresata.

Strategia Grupului Flamingo consta in consolidarea pozitiei detinute pe piata locala, prin extinderea retelei de magazine Flanco World in toate regiunile tarii si prin dezvoltarea magazinelor traditionale Flanco si Flamingo Computers.

In prezent exista 20 locatii Flanco World in cele mai importante regiuni de retail ale tarii. Din anul 2005, compania Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, devenind astfel prima companie din industrie prezenta pe piata de capital.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Amancio Ortega, fondatorul Zara, a devenit un magnat al imobiliarelor
Setari Cookie-uri