Carrefour a investit 20 de mil. euro intr-un nou hipermarket

Filiala locala a retailerului francez Carrefour va deschide maine cel de-al doisprezecelea hipermarket din tara, in urma unei investitii de 20 de milioane de euro. Pana la sfarsitul anului, compania urmeaza sa inaugureze alte cinci magazine, investitie totala cifrata la aproximativ 100 de milioane de euro.

Noul hipermarket din Suceava este amplasat in centrul comercial Shopping City, pe o suprafata de vanzare de 7.100 de metri patrati.

Situat in zona industriala a orasului, in imediata apropiere a cartierului Burdujeni, centrul comercial Shopping City Suceava include o galerie comerciala de 11.500 mp.

Carrefour Romania a anuntat ca va deschide anul acesta sase hipermarketuri in tara printre care si cel din Suceava, restul fiind situate in orasele Arad, Oradea, Bucuresti (Vitantis), Iasi (al doilea) si unul in Pitesti. Compania a inceput deja campania de recrutare pentru magazinul din Vitantis.

Anul acesta, liderul de pe piata retailului romanesc se va concentra pe promovarea si rebrandingul celor 21 de magazine Artima, preluate in toamna lui 2007, pe care le va redenumi Carrefour Express.

Compania a semnat deja un contract pentru deschiderea unui nou supermarket in complexul Colosseum Retail Park situat in nord-vestul Capitalei. Pana in prezent, Brasov este singurul oras in care retailerul Carrefour este prezent pe ambele segmenten - super si hipermarket.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri