Dezvoltarea considerabila a industriei cladirilor din prefabricate din otel inregistrata in Europa a determinat compania Lindab sa-si sporeasca eforturile si implicarea in acest sector prin achizitionarea, pe rand, a doua companii puternice din domeniu: Butler-Europe, in 2002, si Astron Buildings, in 2005.
Astazi, Lindab-Astron este cel mai mare producator european de cladiri metalice din otel destinate in principal activitatilor industriale si comerciale: fabrici, depozite, centre de distributie/logistica, centre comerciale, magazine de vanzare cu amanuntul, centre de agrement, garaje, hangare pentru avioane, birouri etc.

Incepand cu 2006, s-au desfasurat operatiuni extinse de integrare intre unitatile Lindab-Butler si Astron Buildings. Printr-un vast proces de selectie, au fost alese cele mai bune componente ale sistemelor de constructii Astron si Lindab-Butler, ce combinate intr-o linie de produse unitara au avut ca rezultat constructia metalica superioara Astron.

Noua gama de produse Astron ofera posibilitatea unei selectii mult mai largi de sisteme pentru acoperisuri si pereti, prin asocierea celor mai bune caracteristici specifice sistemelor anterioare.

De la lucrari simple la proiecte de anvergura

Cladirile Astron sunt comercializate prin intermediul unei retele de Builderi autorizati Astron: firme de constructie independente, locale si regionale. Aceste companii furnizeaza servicii „la cheie”, de la gasirea terenului si obtinerea autorizatiei de construire, la propunerea de proiect si constructia propriu-zisa:

Lindab-Astron si reteaua sa de Builderi utilizeaza un program propriu de software integrat, care evalueaza costurile de executie si proiecteaza o cladire din faza de proiect pana in faza de livrare, reducand astfel timpul total si asigurand practic un proces fara erori. Mai mult, aplicatiile CYPRION si Allplan genereaza imagini realiste in format 3D ale cladirilor Astron.

Lindab-Astron creeaza si produce 4 game de produse distincte

SSB: Cladiri cu un Singur Etaj, personalizate

• Diferite sisteme de acoperis si de pereti pentru a satisface cerintele de durabilitate, estetica, finisaje interioare si eficienta energetica.
• Sisteme de izolatie termica si acustica de inalta performanta.
• Accesorii structurale
•Integrare facila a materialelor de constructie traditionale, precum sticla, lemnul si caramida, in fatadele cladirilor Astron pentru adaptarea la necesitatile arhitecturale.
• Deschideri libere pana la 100 m (fara stalpi interiori)
• Travee de 5 m - 12 m in planul longitudinal al cladirii.

MSB: Cladiri cu Mai Multe Etaje, personalizate

• In general, cladiri cu maxim 6 etaje, sistem de constructie uscata.
• Astron livreaza atat structura cladirii, cat si pardoseala, sistemul de acoperis si fatadele (elemente de beton usor, panouri din tabla de otel profilata sau alte materiale de constructie).
• Designul unic conceput de Astron optimizeaza spatiul dintre plansee si reduce inaltimea si costurile totale ale cladirii.

Cladiri standard ASTRONET

• Cladiri standard cu combinatii fixe in ceea ce priveste deschiderile si inaltimea.
• Destinate in principal mestesugarilor, companiilor nou infiintate, atelierelor mici si mijlocii sau magazinelor de vanzare cu amanuntul.
• Reducere considerabila a timpului de constructie si de livrare.

Sisteme de renovare a acoperisurilor si peretilor REFATEX

• Destinate proprietarilor care doresc sa puna un nou acoperis sau perete peste cele vechi fara a sista operatiunile zilnice din interiorul cladirii.
• Coeficientul de izolatie termica si proprietatile de transmisie a sunetului pot fi imbunatatite in mod considerabil pentru a respecta noile standarde europene.

Solutii simplificate pentru clienti

Lindab pune la dispozitia viitorului proprietar de cladire Astron un portofoliu variat de produse complementare si necesare unei cladiri metalice. Principalul avantaj este reducerea numarului de furnizori intermediari, simplificandu-se astfel procesele de achizitie, planificare si constructie.

Cele mai frecvente imbinari sunt cu sistemul de ventilatie Lindab, atat de necesar asigurarii unui climat interior optim, dar si cu portile industriale, acoperisul din tigla metalica, sistemul de jgheaburi si burlane sau sistemele de constructii usoare Lindab. Informatii suplimentare gasiti pe www.lindab-astron.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri