Lantul de hypermarketuri Trident estimeaza ca vanzarile in perioada Sarbatorilor de Pasti se vor dubla, varful de clienti urmand sa se inregistreze spre finalul acestei saptamani, au declarat reprezentantii companiei.
“Cresterea se realizeaza in doua etape. Prima o reprezinta vanzarile non-food, adica articole de curatenie, iar apoi cea in care oamenii cumpara mancare si bautura pentru Paste. Clientii deja au inceput aprovizionarea, iar din acest week-end ne asteptam sa creasca vanzarile la alimentele de baza. Varful va fi insa in Saptamana Mare, si chiar in Vinerea Mare”, spun reprezentantii Trident, care se asteapta la un volum de vanzari aproape dublu fata de o luna obisnuita, si cu 20-30% mai mare decat in perioada Pastelui 2007. Acestia au adaugat ca strategia companiei este ca vanzarile sa creasca in fiecare luna cu 5-10%, potrivit NewsIn.

Potrivit sursei citate, Trident va inaugura, pana la sfarsitul acestui an un nou magazin. “Va fi un hypermarket diferit de ceea ce exista in acest moment la Sibiu. Vrem ca in noul magazin oamenii sa vina cu placere, din acest motiv el va avea elemente care il va face foarte primitor, prietenos. Toate acestea nu vor face insa ca preturile sa fie mai mari. Ne vom pastra politica actuala de preturi mici”, sustin reprezentantii companiei.

Viitorul hypermarket se va construi pe un teren de aproximativ trei hectare si va fi situat pe Soseaua Alba Iulia. Din documentatia depusa la Primaria Sibiu rezulta ca centrul comercial va avea 434 de locuri de parcare, iar suprafata construita va fi de circa 10.000 de metri patrati. Complexul Trident Hipermarket Sibiu va cuprinde, potrivit planurilor initiale, un depozit, un centru logistic, birouri si hipermarketul propriu-zis.

Trident este cel mai mare lant de hypermarketuri cu capital integral romanesc, cu magazine in Medias, Deva, Sfantu Gheorghe, Sibiu si Alba Iulia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri