Sport Distribution Group (SDG), importatorul oficial al marcii Diadora a investit 100.000 de euro pentru deschiderea unui magazin monobrand in centrul comercial Baneasa Shopping City, din zona comerciala Baneasa, relateaza NewsIn.

Noul magazin are o suprafata de 90 mp si este realizat conform standardelor de concept Diadora.

" Suntem in continuare interesati de cresterea numarului de magazine atat prin efortul propriu cat si prin atragerea de parteneri in franciza", a declarat directorul general al SDG, Horia Galateanu.

Sport Distribution Group opereaza deja doua magazine Diadora, in Bucuresti si Pitesti. In urmatorii ani, compania vrea sa se extinda prin deschiderea de noi magazine in Capitala, in special in marile centre comerciale de tip mall ce vor fi inaugurate.

Diadora este unul din cei mai importanti producatori de echipamente sportive.

SDG este detinut de fondul de investitii Gemisa, care este infiintat in anul 2004 si are in portofoliu mai multe companii romanesti printre care se numara: Optiblu, Miniblu, BIA, FMS, SDG si Oxigen Plus.

In anul 2007, SDG a obtinut o cifra de afaceri de 1,7 milioane de euro, inregistrand o crestere de 130% fata de anul 2006, mult peste cresterea generala a pietei de profil, potrivit reprezentantilor companiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Producătorul român de haine pentru bebeluși Liloo, vânzări cu 181% mai mari
Setari Cookie-uri