Producatorul de produse lactate Albalact tinteste, pentru anul acesta, o cifra de afaceri de 60 de milioane de euro si un profit de 3 milioane de euro.

Profitul obtinut de companie in 2007 a scazut, fata de anul precedent, de la 1,7 milioane de euro la 0,9 milioane de euro, pe fondul intarzierilor de sase luni a pornirii noii fabrici de la Oiejdea.

"La inceputul anului 2008 costurile au continuat sa fie foarte mari, mai ales ca am avut o perioada in care ambele fabrici au functionat, pana cand cea veche a fost inchisa. Abia acum, in aprilie 2008, intreaga fabrica de la Oiejdea este operationala si poate lucra la capacitatea instalata. Un proiect greenfield ca acesta nu poate fi planificat in detaliu atat de bine incat sa nu existe mici scapari, iar regula s-a aplicat si la noi. Toti acesti factori ne-au influentat puternic”, a declarat directorul general al Albalact Alba Iulia, Traian Simion (foto).

Albalact se afla in acest moment printre primii cinci producatori de lactate din Romania si produce peste 60 de sortimente de lactate sub marcile Fulga, Zuzu si Albalact. .


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
FAN Courier se asteapta la o crestere de 10-15% in 2020