Open Sky, reprezentantul de vanzari in Romania si Republica Moldova al companiei aeriene Finnair, lanseaza curse spre India, China, Japonia, Thailanda si Coreea de Sud pentru pasagerii din Romania, din aprilie, a declarat directorul general Open Sky, Catalina Moga.
Potrivit reprezentantilor companiei, rutele au fost deschise de la inceputul lunii aprilie catre: India (Delhi si Mumbai), China (Beijing, Shanghai, Hong Kong si Guangzhou), Japonia (Tokyo, Osaka si Nagoya), Thailanda (Bangkok) si Coreea de Sud (Seul).

In prezent, din Romania de pe aeroportul Otopeni exista patru frecvente saptamanale catre Helsinki ce permit conexiuni rapide catre toate cursele pe destinatiile Asia si America de Nord, au declarat intr-o conferinta de presa reprezentantii Open Sky.

“Jocurile Olimpice organizate in China, cresterea afacerilor europene catre Asia si a celor asiatice catre Europa si mai ales cresterea cererii turismului de vacanta a europenilor catre Asia a condus la introducerea acestor rute. Traficul aerian catre Asia din orasele Europei a crescut cu 32,6% in 2007 si se asteapta o crestere de peste 35% in 2008. Numarul de pasageri a crescut cu 27,1% in 2007 si volumul de cargo cu 24,5% pe aceleasi rute” , a spus, potrivit NewsIn, Catalina Moga, Director General Open Sky – reprezentant de vanzari Finnair in Romania.

La finele anului 2007, volumul de trafic total pentru rutele asiatice ale Finnair a fost de 8,6 milioane de pasageri, reprezentand o cifra de afaceri de 2, 2 miliarde euro si un profit de 139 milioane euro.
Intre Europa si Asia circula anual peste 30 de milioane de pasageri pe liniile aeriene si se inregistreaza o crestere medie anuala de peste 10%, estimandu-se o dublare a numarului de pasageri actuali pana in 2015, au spus reprezentantii companiei.

Liniile Aeriene Finlandeze Finnair transporta anual peste noua milioane de pasageri si au o cifra de afaceri de peste doua miliarde de euro. Compania are peste 9500 de angajati, o flota de 70 de aeronave moderne, de ultima generatie si o valoare de piata de peste 1,1 miliarde euro. "Flota companiei Finnar este compusa din aeronave A320 Family, Embraer 170-190. Pe termen scurt vom avea avioane A320 si A330 de tip wide body pentru un transport eficient", a spus vicepresedintele vanzari Finnair, Rolf Backman.

Open Sky International este tour operator specializat in acordarea de servicii turistice catre Scandinavia si Tarile Baltice si este reprezentantul general de vanzari al Finnair in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri