Conducerea producatorului de incaltaminte Flaros Bucuresti (FLAO) va propune actionarilor, in cadrul adunarii generale din 14-15 mai, infintarea unei reprezentante a companiei in capitala Federatiei Ruse, potrivit unui comunicat trimis joi pietei Rasdaq.

In cazul in care vor aproba infiintarea reprezentantei de la Moscova, actionarii vor dezbate, in aceeasi sedinta, statutul noii reprezentantii si schimbarea actului constitutiv al Flaros, prin introducerea unui alineat despre noua unitate din strainatate.

Flaros Bucuresti are un capital social de 2,6 milioane lei (743.400 euro), divizat in 1,04 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul majoritar al societatii este SIF Oltenia (SIF5), care are o participatie de 73,32%. Cristinel Balota detine 5,30% din capital.

Valoarea de piata a companiei este de 28,2 milioane lei (7,88 milioane euro), conform ultimei cotatii de 27 lei, stabilita in cadrul sedintei de tranzactionare din 28 martie. Titlurile Flaros se tranzactioneaza la categoria a doua a pietei Rasdaq, sub simbolul FLAO.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Caldura strica planurile de sarbatori ale rusilor