E.ON Gaz Distributie a investit 1,5 milioane de euro pentru implementarea unui sistem modern de citire a consumului de gaze naturale, potrivit oficialilor companiei.
E.ON Gaz Distributie a finalizat implementarea unui sistem modern de citire a consumului de gaze naturale, in toate cele 20 de judete din aria sa de activitate, in acest fel 1,3 milioane de utilizatori de gaze naturale vor beneficia de o citire mai eficienta si mai rapida a consumului de gaze naturale.

Acest sistem se bazeaza pe utilizarea codurilor de bare pentru identificarea contorului. Codul de bare este lipit pe contoarele de gaz, scanat cu ajutorul unor terminale mobile, apoi introdus indexului contorului.

Descarcarea datelor de pe terminalele mobile in sistemul informatic al companiei se face electronic, scurtandu-se astfel considerabil timpul necesar acestei operatiuni efectuate pana acum manual.

Totodata, este eliminata si posibilitatea aparitiei unor erori generate de introducerea manuala. De asemenea, prin utilizarea unor informatii de control (cum ar fi de exemplu consumul istoric, etc.), sistemul informatic efectueaza o verificare automata a datelor la momentul introducerii si identifica posibilele erori de citire sau de functionare a contoarelor.

Prin reducerea timpului de procesare a datelor privind consumul de gaze naturale, precum si prin eliminarea posibilitatii producerii unor erori, noul sistem de citire a contoarelor contribuie in mod semnificativ la optimizarea procesului de facturare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri